Nieuwe gevelverlichting Bolsward-centrum

Sinds eind november brandt er nieuwe gevelverlichting tegen de gevels van de prachtige historische panden aan de Marktstraat en Appelmarkt in Bolsward. Deze gevelverlichting is onderdeel van het verlichtingsplan Bolsward-centrum.
Om de nieuwe (nog door de gemeente aan te brengen) verlichting extra cachet te geven en de historische gevels te accentueren hadden een aantal ondernemers van Vereniging Ondernemend Bolsward een paar jaar geleden het plan opgevat dit door middel van nieuwe gevelverlichting te doen.
Na een lang traject, ook vanwege het zoeken naar gelden om dit te financieren, om het perfecte plaatje te creëren is het gelukt om energiezuinige, duurzamere, weinig tot niet lichtvervuilend en niet in de panden schijnende gevelverlichting aan te brengen. Hiervoor heeft VOB zelf substantieel bijgedragen, in samenwerking met ondernemersfonds Súdwest-Fryslân.
Daaarnaast hebben een aantal andere (gemeentelijke/provinciale) fondsen, een groot aantal pandeigenaren zelf en 4 stichtingen bijgedragen.

Deel dit bericht:

Vorig bericht
Het Ondernemersfonds gaat door!
Volgend bericht
6 februari informatiebijeenkomst voor (nieuwe) deelnemers

Recente berichten