Afscheid leden Raad van Toezicht

Op 11 september heeft het Ondernemersfonds Súdwest-Fryslân drie leden van de Raad van Toezicht formeel ‘uitgezwaaid’. Voormalig RvT-voorzitter Anja Kanters trad ruim een jaar geleden terug uit de raad om persoonlijke redenen. Per 1 januari van dit jaar stelde ook Afke Visser haar plek in de raad van toezicht beschikbaar en per 1 juli eindigde de zittingstermijn van Trijn van der Meulen, die vanwege drukke werkzaamheden besloot om niet bij te tekenen voor een nieuwe termijn. In een gezamenlijke bijeenkomst van bestuur en raad van toezicht van het Ondernemersfonds sprak de huidige RvT-voorzitter Han Meij zijn dank en waardering uit voor de inzet en betrokkenheid van alledrie gedurende een flink aantal jaren.

Op de foto van links naar rechts Trijn van der Meulen, Anja Kanters en Afke Visser.

Deel dit bericht:

Vorig bericht
Rekenkamer positief over functioneren Ondernemersfonds
Volgend bericht
Gemeente wil door met Ondernemersfonds

Recente berichten