Ondernemersfonds trotse hoofdsponsor van UIT Festival Súdwest-Fryslân

Op 11 september vindt in 13 kernen in de gemeente Súdwest-Fryslân het UIT Festival plaats, als aftrap voor het nieuwe culturele seizoen. In elke deelnemende stad of dorp vinden optredens plaats van muzikanten, dansers, theatermakers, dichters et cetera. De organisatie is steeds in handen van een lokale partner, waardoor er heel veel variatie is.

Tot vorig jaar vond het festival jaarlijks plaats in Sneek. Vorig jaar werd voor het eerst gekozen voor een bredere opzet en dat is nu verder uitgebreid. De deelnemende dorpen en steden zijn: Blauwhuis, Bolsward, Goënga, Heeg, Hindeloopen, IJlst, Kimswerd, Koudum, Oudega/Sanfirden, Sneek, Wommels, Workum en Woudsend.

Het Ondernemersfonds Súdwest-Fryslân is dit jaar de trotse hoofdsponsor van het festival. Het ondernemersfonds heeft een financiële bijdrage geleverd vanuit het budget voor gemeentebrede projecten.

Deel dit bericht:

Vorig bericht
Corona drukt waarde van zakelijk onroerend goed
Volgend bericht
7 Werelden van Techniek

Recente berichten